Protexa Ställning

I Stockholm

Byggnadsställning Huddinge

Vi kan byggnadsställning

Byggnadsställning Huddinge

Protexa Ställning i Stockholm arbetar med det mesta inom byggnadsställningar, vi hyr ut och monterar ställningar för diverse projekt och finns tillgängliga för er i bland annat Huddinge. Våra tjänster går från uthyrning till leverans och montering av byggnadsställningar. Alla detaljer är väl planerade och utförs med högsta kvalitet i fokus, vilket ger dig som kund trygghet. Genom våra ställningar kan du genomföra ditt projekt både säkert och effektivt. Både företag och privatpersoner kan nyttja våra byggställningar.

This error message is only visible to WordPress admins
Error: Access Token is not valid or has expired. Feed will not update.

Byggnadsställning Huddinge

Vi arbetar hårt för att erbjuda en av de bästa uthyrningstjänster som finns i närområdet när det kommer till byggnadsställning. Med anpassningsbara system erbjuder vi en lösning som är både säker och innovativ. Givetvis bemöter vi dina specifika önskemål och behov, för att du ska få en lösning som passar just dig. Hyr du byggställning från oss hjälper vi självklart till med montering och demontering. Vi finns tillgängliga i stora delar av Stockholm, däribland Huddinge.

Vilka vi är

Vårt företag grundades 2020 och har sedan dess etablerat sig på marknaden. Inom företaget finns över 20 års erfarenhet inom bygg så vi vet vad som krävs av byggnadsställningar. Företagets främsta mål är att varje individuell kund ska bli helt nöjd över såväl vårt arbete som vår service. Därför ser vi till leverera kvalitativt arbete enligt den bestämda tidsplanen.

VÅRA TJÄNSTER

Montering

För att din byggnadsställning ska vara säker att vistas på krävs rätt kunskap för monteringen. Vi har det som krävs för att montera din ställning på ett smidigt sätt, så att den blir stabil och säker att använda.

Demontering

När du är klar med byggnadsställningen kommer vi och demonterar den. Då vi innehar kunskap och erfarenhet kan vi genomföra demonteringen på ett effektivt och smidigt sätt. Vi transporterar den även från dig.

Uthyrning av byggnadsställning

Behöver du hyra en byggnadsställning är vi rätt företag för dig. Vi har byggnadsställningar för olika typer av projekt, bland annat takbyten, måleriarbeten och byte av vindskivor med mera. Här finns ramställning, modulställning samt väderskydd att tillhandahålla.

Protexa Ställning i Stockholm AB

Kungsvägen 30 H , 195 70 Rosersberg
070-710 22 54
Byggnadsställning Huddinge